Momentje voor jezelf
Puur genieten, van behandeling én resultaat

Geschenksets Marlyse Blue

Kennismakingsset Marlyse Blue Hydra (33,75)

Een heerlijke set mini's om de huid te hydrateren. Bevat 30 ml cleanser, 30 ml toner, huidverbeterend ampul 'hyaluron treatment', 5 ml serum day, 5 ml day cream supreme en 5 ml night cream. 100 % natuurzuiver. Geschikt voor alle huidtypen, met uitzondering van de vette huid. Hier vind je een volledige beschrijving van de producten.


Kennismakingsset Marlyse Blue Smooth (33,75)

Een set mini's gericht op de optimale verzorging van de vette huid. Bevat 30 ml cleanser salicylic, 30 ml toner, huidverbeterende ampul 'clarifying treatment', huidverbeterende ampul 'acne treatment', 5 ml serum day en 5 ml cream salicylic. 100 % natuurzuiver. Hier vind je een volledige beschrijving van de inhoud van dit pakket.


Kennismakingsset Marlyse Blue for men (41,75)

Een fijne set, specifiek gericht op de verzorging van de mannenhuid. Bevat 30 ml facewash, 30 ml toner, ampul hyaluron, 5 ml facecream 24h for men, en de eye cream swipe. 100 % natuurzuiver. Meer informatie over de producten vind je in deze beschrijving.  


Geschenksets hometreatment

Geschenkset hometreatment Les Gavots (€ 32,50)

Met deze set geef je iemand een weldadige, hydraterende gezichtsbehandeling cadeau. Inclusief verzorging van de huid rondom de ogen. Deze thuisbehandeling is geschikt voor ieder huidtype, ook voor de zeer gevoelige huid. Het pakket bevat de volgende onderdelen: zachte reinigingsmelk, lotion en peeling, ooglotion, stimulerend masker bestaand uit perzikextract afgedekt met vulkanisch kleimasker, voedend & hydraterend masker, oogmasker, oogcrème, nachtcrème en een haarnetje. Meer informatie vind je in de volledige beschrijving van dit pakket. 


Geschenkset hometreatment Intens - SPA aromatherapie (47,95)

Met deze set geef je iemand een intens hydraterende gezichtsbehandeling cadeau. Voor een echte skinboost en een heerlijk momentje voor jezelf. Deze thuisbehandeling is geschikt voor de meeste huidtypes. Het is handig om even te overleggen over de inhoud, het pakket kan aan het huidtype worden aangepast. Met reinigingsmelk, lotion fruitée, scrubgel, hydrolaat, een stimulerend masker bestaan uit perzikextract afgedekt met vulkanisch kleimasker, een voedend masker bestaand uit een gelmasker aangemaakt met 2 kilo gevriesdroogd abrikozenextract, ooglotion, nachtcrème en oogcrème. In de pakketbeschrijving vind je meer informatie over de werking van deze producten. 


Geschenksets lichaamsverzorging


Geschenkset handverzorging SPA/Les Gavots (€ 20,15)

Een cadeautje met liefde voor de hand. Met benodigdheden om de handen weer zacht te maken en zacht te houden. Met scrub, balsem en folie handschoentjes voor een handenpakking, zachte & verzorgende desinfecterende gel en handcrème. Meer informatie over dit geschenkpakket vind je in de beschrijving.


Geschenkset Bad & Ontspanning SPA aromatherapie (€ 40,65)

Een geschenkset boordevol ontspanning! Met een heerlijke douchegel, bodymilk en een badolie waar je helemaal Zen van wordt. 100 % natuurlijk, met etherische oliën die werken op lichaam en geest. Meer informatie over dit pakket vind je in de geschenkbeschrijving