Momentje voor jezelf
Puur genieten, van behandeling én resultaat

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling zuiver (30 min.) € 28,25 

Reiniging, peeling, gezichts- en nek/schoudermassage, lotion en crème.

Met deze behandeling krijgt je huid een snelle, fijne oppepper. Je huid voelt veel zachter door de dieptereiniging en de extra doorbloeding die ontstaat door de massage. 


Momentje voor jezelf (60 min.) € 46,00

Reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, verwijderen oneffenheden, masker,  gezichts- en nek/schoudermassage, lotion, serum en crème.

Met deze behandeling voor de normale tot droge, vochtarme huid neem je echt een momentje voor jezelf. Je huid wordt goed gereinigd en verwend met een masker. Tijdens de massage kom je lekker tot rust en je gezicht ziet er weer mooi verzorgd uit. Heb je een heel gevoelige huid? Dan is een lijnzaadpakking mogelijk (meerprijs € 5,00). 


Extra zuiver (60 min.) € 46,00

Reiniging, peeling, stoom/ozonbehandeling, evt gecombineerd met borstelen van de huid, verwijderen enkele oneffenheden, epileren wenkbrauwen of masker, gezichts- en nek/schoudermassage, lotion, serum en crème.

Deze behandeling voor de vette en gemengde huid richt zich op de reiniging van de huid. Met de stoom/ozon behandeling wordt je huid extra schoon. Door de massage komt de doorbloeding goed op gang, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Ter afsluiting krijg je een reinigend, kalmerend masker. Heb je veel onzuiverheden, kies dan voor de acne behandeling, smooth


Puur, voor mannen (60 min.) € 46,00

Reiniging, scrub (eventueel gecombineerd met stoombehandeling), verwijderen onzuiverheden, masker of verwijderen overtollige haren, gezichts- en nek/schoudermassage, lotion en verzorgende crème. 

Gun je gezicht ook een onderhoudsbeurt. Je huid krijgt een gezonde boost en je gaat met een ontspannen gevoel weer huiswaarts.

Sprankel (75 min.) € 59,50

Reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, masker, gezichts- en nek/schoudermassage, lotion, serum, verzorgende crème en dagmake-up. 

Deze behandeling is niet alleen een verwenmomentje, maar zorgt er ook voor dat je goed voor de dag kunt komen door de dagmake-up met de natuurlijke cosmetica van Couleur Caramel. Zo natuurlijk mogelijk en misschien wel met een heel verrassend resultaat.


Genietmomentje (90 min.) € 66,25

Reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, verwijderen oneffenheden, uitgebreide gezichts- en nek/schoudermassage, masker, handmassage, lotion, serum, oogcrème en crème.

Met deze behandeling geef je je huid en jezelf een echte boost. De massages zorgen voor een heerlijke ontspanning en verbetering van de doorbloeding, je huid wordt goed gereinigd en verwend en je wenkbrauwen zien er weer mooi verzorgd uit. 


Pure weldaad (120 min.) € 86,75

Kopje thee of koffie, wassen en scrubben van je voeten, reiniging, peeling, stoom/ozonbehandeling of ampul, verwijderen oneffenheden, epileren wenkbrauwen, uitgebreide gezichts- en nek/schouder en rugmassage, masker, handmassage, lotion, serum, oogcrème en crème.

Het ultieme momentje voor jezelf waarbij je op allerlei manieren in de watten wordt gelegd. Je start met een warm voetenbad en een lekker drankje. Vervolgens krijgt je gezicht de aandacht die het verdiend en word je verwend met een uitgebreide gezichtsmassage, een nek-, schouder- en rugmassage én een handmassage. Je gaat weg met een ontspannen gevoel, een stralend gezicht en mooi verzorgde wenkbrauwen.


Stralend (135 min.) € 91,75

Reiniging, peeling, wimperlift, epileren wenkbrauwen, masker, handmassage, verven wimpers, uitgebreide gezichts- en nek/schoudermassage, lotion, serum, oogcrème en crème.

Een heel nieuwe oogopslag creëer je door je eigen wimpers te laten krullen. Hierdoor krijgen je ogen meer expressie, zeker als je wimpers geverfd worden. In combinatie met een heerlijke gezichtsbehandeling, waardoor je stralend de deur uitgaat. 


Teen Treatment (50 min.) € 35,75

Reiniging, peeling, stoom/ozonbehandeling, evt. gecombineerd met borstelen van de huid, verwijderen enkele oneffenheden, reinigend masker, lotion en crème. 

Speciaal voor middelbare scholieren. Een goede reiniging van de huid en advies hoe je je huid thuis goed kunt verzorgen.


Extra’s tijdens behandeling

 • Huidanalyse gratis
 • Wenkbrauwen epileren/waxen € 11,00
 • Wenkbrauwen verven € 11,00, toeslag voorbehandeling grijze haren € 5,00
 • Wimpers verven € 14,75
 • Waxen per zone (bovenlip, kin) € 11,50
 • Huidverbeterende ampul € 5,00
 • Oog make-up € 12,75


Wenkbrauw- en wimperbehandelingen

 • Wenkbrauwen epileren en verven € 19,50     
 • Wimpers en wenkbrauwen verven € 23,75
 • Wenkbrauwen epileren en verven wimpers € 24,50
 • Wimperliftbehandeling: zie onder wimperlift


Visagie

 • Dag make-up € 27,50