gallery/attachments-Image-zijbanner-8_7

Wimperlift: een extra mooie oogopslag 

Met een wimperlift geef je eigen wimpers een natuurlijke lift. Hierdoor lijken je ogen groter en krijgt je gezicht meer expressie. De krul blijft gemiddeld zes weken. Het effect wordt extra groot, als je hierna je wimpers laat verven. 

gallery/attachments-Image-wimperlift-voor-en-na-jeske_1

Tijdens de wimperlift behandeling krul ik je wimpers op een voorzichtige manier. Vervolgens wordt 2 x een vloeistof aangebracht die even moet inwerken. De wimperlift duurt ongeveer 60 minuten en kost € 46,00. Met wimpers verven kost de behandeling € 53,50 (duur ca. 70 minuten).

Tijdens het inwerken van de vloeistoffen krijg je een korte hoofdhuidmassage, zodat je ook heerlijk tot rust kunt komen. 

Advies

Ben je ergens allergisch voor of heb je gevoelige ogen? Bel dan eerst even voor advies. En handig te weten: kom zonder oogmake-up en zonder lenzen in (je kunt ze ook vlak voor de lift uitdoen). 

Combinatie wenkbrauwen / gezichtsbehandeling

Maak het plaatje helemaal af en combineer de wimperlift met het verven enepileren van je wenkbrauwen. Natuurlijk is ook een combinatie met een gezichtsbehandeling mogelijk. Kies dan voor de behandeling 'stralend'

 Je kunt een boeking maken bij contact

                                                                                                    @Momentje voor jezelf