Momentje voor jezelf
Puur genieten, van behandeling én resultaat

Openingstijden

Ma 9.00 - 22.00 uur

Di 13.15 - 22.00 uur

Wo 9.00 - 18.30 uur

Do 9.00 - 13.30 uur

Vr 9.00 - 13.30 uur

Buiten deze tijden kan je natuurlijk ook bellen. Als ik niet op kan nemen, spreek dan een voicemailbericht in. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug. Appen en mailen kan uiteraard ook.


Cadeaubon

Bij Momentje voor jezelf zijn cadeaubonnen beschikbaar vanaf € 10,-. De cadeaubon wordt ingepakt en geleverd met een kaartje waar je je eigen boodschap op kunt zetten. De cadeaubon kan ook worden opgestuurd/bezorgd. Hiervoor wordt € 5,- in rekening gebracht. De bonnen zijn twee jaar geldig. 


Afspraak verzetten?

Ben je verhinderd? Misschien wil iemand anders graag op dat moment komen. Als het nodig is om de afspraak te verzetten, dan hoor ik dat graag minimaal 48 uur van tevoren. Anders wordt 50 % van de behandeling in rekening gebracht. Bij een 'no show' is dat 100 %. 


Nieuws en acties

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en (win)acties? Volg dan Momentje voor jezelf op Facebook of Instagram. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief die 3 à 4 keer per jaar verschijnt. 


Over mij 

Mijn naam is Marjan Lansdaal, ik ben sinds maart 2017 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Naast mijn liefde voor het communicatievak, wilde ik ook mijn passie tot uiting laten komen om anderen te laten genieten. Ik vind het heerlijk als mensen helemaal tot rust kunnen komen en blij zijn met de resultaten. Natuurlijk gaat het bij de behandelingen om aandacht voor de huid, ontspanning of een mooie oogopslag. Maar als iemand met nieuwe energie of juist helemaal ontspannen weggaat, ben ik helemaal blij. Ik ben geboren in 1967 en woon sinds 2002 in Haarlem. Ik woon samen en heb twee kinderen. Meer informatie over mij en de praktijk vind je ook op Haarlem City Blog


Privacyverklaring

In de privacyverklaring van Momentje voor jezelf vind je informatie hoe er met je gegevens wordt omgegaan. 


Klacht of geschil?

Heb je een klacht, en kom je er met Marjan van Momentje voor jezelf niet uit? Neem dan contact op met zorg voor ZZP. Momentje voor jezelf is via zorg voor ZZP aangesloten bij een geschillencommissie.