Momentje voor jezelf
Puur genieten, van behandeling én resultaat

Iris (Salonized) - 5 april 2024

Hoe kan ik dit momentje voor mezelf het beste omschrijven? Luxe, lekker en leerzaam; vriendelijk, veilig en verzorgd. En ook nog een mooi resultaat. Ik kom zeker terug!


Hélène (e-mail) - 26 augustus 2023

Het is nu een paar dagen geleden dat ik voor een gezichtsbehandeling bij jou ben geweest en geniet er nog steeds van. “Momentje voor jezelf” is het zeker. De behandeling voelt als vertrouwd, terwijl het de 1ste keer was en ging in een zeer ontspannen sfeer. Zoals gezegd: “Ik kan het niet omschrijven maar er gebeurt wat met je!” Heerlijk en ik kom zeker terug!


Djura (Google) - 4 juni 2023

Wat is het heerlijk om bij Marjan te komen voor een gezichtsbehandeling! Je hebt echt even een momentje voor jezelf, ik kom er ook altijd super ontspannen weer vandaan en Marjan gebruikt ook fijne producten. Zelf vind ik het ook fijn dat het ook echt voelt dat er de tijd wordt genomen voor jouw behandeling en dat je niet zomaar een nummertje bent en dat alles snel snel moet om de 'boxjes af te tikken'. Heb even moeten zoeken in Haarlem naar de juiste Salon voor mij, maar heb hem nu eindelijk gevonden :).


Esmarije (Salonized) - 24 mei 2023

Warme ontvangst, voor mij was dit de eerste keer hier en ben écht blij verrast! Ze luistert, kijkt goed naar de huid en gezondheid! Vanuit daar advies én de behandeling, echt fijn! Ik heb een goede schoonheidsspecialiste gevonden! Aanrader :)


Paul (Salonized) - 7 december 2022

Het ‘Momentje voor mezelf’ vandaag weer optimaal bij Marjan ervaren. Een uur lang genieten van gastvrijheid, verzorging en ontspanning, dat is waarom ik kies voor haar en haar praktijk. Kortom, een aanrader voor iedereen!


Els (Salonized) - 30 november 2022

De behandeling van Marjan was fantastisch. Ik kreeg een bindweefselmassage en ik zie er prachtig uit!! Marjan is zeer vakkundig, toegewijd en liefdevol. Goed voor de huid en heerlijke verwennerij voor jezelf.


Ilvy (Google) - 4 mei 2022

Ik kom al een tijd bij Marjan en ze stelt nooit teleur. De behandelingen zijn erg fijn, afgestemd op je huid en op je wensen. Marjan gebruikt heerlijke producten en weet echt rust en ontspanning te creëeren tijdens de behandeling. Mijn huid is ontzettend opgeknapt dankzij de combinatie van de behandelingen en de adviezen van Marjan over hoe ik mijn huid ook thuis goed kan verzorgen. Ik zou iedereen aanraden om bij deze lieve, professionele en kundige vrouw een behandeling te nemen om het zelf te ervaren.


Willemijn (Treatwell) - 26 maart 2022

Marjan is een zeer goede, prettige en ervaren schoonheidsspecialiste. Elke (be)handeling die ze doet, doet ze met veel aandacht en je kan merken dat ze passie heeft voor het vak. Ze signaleert ook goed huidproblemen en denkt met je mee of geeft tips. Ik ben altijd volledig ontspannen en op mijn gemak bij haar en ik ga altijd volledig zen en blij naar huis. Een behandeling bij haar boeken moet je zeker doen en daarna wil je zeker weten opnieuw boeken!


Menno (Treatwell) - 19 december 2021

Het is altijd heerlijk genieten bij Marjan. Vanaf het moment dat je in de verwarmde stoel beland is het al genieten. De gezicht schouder en hoofdmassage zijn heerlijk ontspannen. De kwaliteit van mijn huid is met sprongen vooruit gegaan en de producten die gebruikt worden zijn heerlijk. Ik kan iedereen een momentje voor jezelf aanraden.

Mariuccia (Treatwell) - 15 november 2021
Zodra je bij Marjan in de stoel zit/ligt begint het grote genieten. Alles is fijn; de professionele behandelingen, ontspannen sfeer, mooie rustige muziek en Marjan is ontzettend aardig!


Laura (Treatwell) - 7 juli 2021

I came to the saloon for lashes lift and this has been done beautifully. Marjan is a perfectionist and did an amazing job. She also gave me a head massage and had soft music in the background, overall a very relaxing experience:-).


Rogier (Treatwell) - 11 december 2020

De fijne ruimte en de lekkere stoel laten je meteen ontspannen. De rustige benadering en goeie uitleg van Marjan zorgen ervoor dat je de drukte meteen kwijtraakt en het gevoel hebt dat zij samen met jou de beste behandeling bepaald. Een feestje voor jezelf, dat momentje voor jezelf! 


Natasja (Facebook) - 21 oktober 2019 

Behandelingen hier zijn altijd genieten. Rust, aandacht en liefde gaan hier samen met super fijne en professionele behandelingen. Een echt moment voor jezelf ♥.