Momentje voor jezelf
Puur genieten, van behandeling én resultaat

Goede reiniging van je huid

Wil je beter voor je huid zorgen? Begin dan dus met de reiniging. En daar heb je een goede cleanser bij nodig. Want water alleen reinigt niet afdoende. En zeep is voor je gezichtshuid echt niet geschikt. Die droogt de huid uit en tast de zuurgraad teveel aan.


Wat is een goede cleanser? Gebruik het liefst een mild product, afgestemd op jouw huidtype. Zo begin je ook al met de verzorging. Vermijd producten met goedkope alcohol (droogt de huid extra uit) en parfum (werkt irriterend). Met de natuurlijke producten van S.P.A. aromatherapie, Les Gavots en Marlyse Blue weet je zeker dat je goed zit.

Het is belangrijk om de cleanser met het opgenomen vuil goed te verwijderen met lauwwarm water. En sluit het reinigingsritueel af met een toner of lotion als je last hebt van acne, of een vochtarme, gevoelige en/of onrustige huid. 


De zuurgraad van je huid wordt namelijk licht aangetast door het water. Het duurt drie tot zes uur voordat je huid dat zelf herstelt. Met de toner of lotion is de zuurgraad gelijk weer op orde. En dat draagt bij aan een gezonde balans van je huid.


Je kunt je huid ook regelmatig een peeling geven. Daar kan je een fijn momentje thuis van maken. Afhankelijk van je huidconditie kan dit eens per week of twee weken met een milde of iets sterkere peeling.


Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op. Je kunt bij mij ook terecht als je producten wilt bestellen.