Momentje voor jezelf
Puur genieten, van behandeling én resultaat

Huidverbetering

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling geeft je huid een echte opfrisser. De huid verliest een aantal dode huidcellen, waardoor je huid een gladdere uitstraling krijgt. Werkstoffen worden beter opgenomen en de  celvernieuwing wordt gestimuleerd. Bij deze behandeling worden de natuurzuivere producten van Marlyse Blue gebruikt. Een serie behandelingen is aan te raden voor de behandeling van onder andere pigmentvlekjes, tekenen van huidveroudering of een doffe, sterk verhoornde huid. De werking van de peeling is opbouwend, waardoor steeds betere resultaten behaald kunnen worden.  


Omdat de huid na de AHA-peeling veel gevoeliger is voor UV-stralen, is de peeling alleen te boeken van half oktober tot eind maart. De behandeling bestaat uit:

- intake

- reinigingsmassage

- pre peel treatment

- fruitzuurpeeling

- post peel neutralizer

- huidverbeterende ampul afgestemd op jouw huidconditie

- kalmerende aloë vera gel

- hoofdhuidmassage

- masker

- korte massage van hals, nek, decolleté en schouders

- verzorgende crème en zonbescherming (overdag)

De behandeling duurt ca. 60 minuten, en kost € 67,50. De peeling is niet voor iedereen geschikt en er zijn een paar zaken die belangrijk zijn om vooraf te weten. Check hiervoor het document 'goed om vooraf te weten'. 


Smooth - acnebehandeling

Acne is een vervelende huidaandoening. Gelukkig is de kans groot dat je acne met reinigende gezichtsbehandelingen en thuisverzorging onder controle kunt krijgen. Tijdens de eerste behandeling vindt een intakegesprek plaats en krijg je advies wat je zelf kunt doen. Of juist beter kunt laten. Bij de behandeling ligt de focus op het reinigen van de onzuiverheden (comedonen en/of pustels), maar er wordt ook voor een stukje ontspanning gezorgd. Welke behandeling het beste bij je past, is afhankelijk van je huidconditie, eventuele medicijnen en het jaargetijde. Bij de behandeling worden producten gebruikt van Marlyse Blue. Deze bevatten salicylzuur: een ingrediënt dat de poriën van binnenuit reinigt, zonder dat de huid uitdroogt.


De eerste behandeling duurt 75 minuten, kost € 61,50 en bestaat uit:

- intake en advies

- reiniging

- peeling met stoombehandeling, lijnzaadpakking of fruitzuurpeeling (meerprijs € 7,50)

- hoofdhuidmassage

- reinigen comedonen en/of pustels (20 minuten)

- mask detox clay of fruitzuurpeeling in combinatie met kalmerende aloë (meerprijs fruitzuurpeeling € 7,50)

- massage van nek, schouders en hals

- optioneel: nevel met probiotica

- afsluitende verzorging


Vervolgbehandelingen duren 60 minuten en kosten € 51,50. In overleg is ook een ingekorte vervolgbehandeling mogelijk.