Momentje voor jezelf
Puur genieten, van behandeling én resultaat

Huidverbetering

Happy skin - granenpeeling met aromatherapie (90 minuten, € 70,00)

Ervaar de kracht van een granenpeeling in combinatie met etherische oliën. Bij deze intensief reinigende en voedende behandeling worden de hoogwaardige ingrediënten van S.P.A.-aromatherapie gebruikt, aangepast op jouw huidtype. De granenpeeling verwijdert de bovenste huidlaag veilig en effectief, met een stralende huid als gevolg. De natuurlijke werkstoffen dringen door alle huidlagen heen, waardoor zowel de huidconditie als de huidstructuur verbeteren. Deze behandeling wordt onder andere aanbevolen voor de gedehydrateerde, verouderde of zeer gevoelige huid en bij couperose. 


De eerste keer wordt uitgebreid stilgestaan bij je huidconditie, zodat de behandeling hier op kan worden toegesneden. De behandeling bestaat uit:

- ontvangst met een glas oligo minceur, rijk aan mineralen
- intake en huidanalyse
- korte ontspanningsmassage schouders
- reiniging ogen, gelaat en decolleté
- lotion fruitée
- intensieve granenpeeling van o.a gist, boekweit en wilde rijst 

- hoofdhuidmassage
- etherische oliën op maat op de handpalmen 
- stimulerend masker
- voedend vruchtenmasker of inmasseren crème masker
- dag- of nachtverzorging

Aan deze behandeling kan o.a. een weldadige decolletébehandeling (€ 15,00) worden toegevoegd. 


Ben je enthousiast geworden en wil je een vervolgbehandeling? Dan heb je de keuze uit twee opties:

- Happier skin: 60 minuten, € 65,00. Deze behandeling heeft dezelfde opbouw als de kennismakingsbehandeling. 

- Happiest skin: 90 minuten, € 87,50. Deze behandeling bevat een paar fijne extra's: je krijgt zowel een vruchtenmasker als een massage met etherische oliën. En je hebt de keuze om onzuiverheden te laten verwijderen of je wenkbrauwen te laten epileren. 

Bij de vervolgbehandeling wordt altijd goed gekeken hoe je huid heeft gereageerd, en hoe de conditie op dat moment is. Hierop wordt de vervolgbehandeling afgestemd, mogelijk kan iets worden gevarieerd met de werkstoffen. 


Intens - fruitzuurpeeling (60 minuten, € 65,00)

Een fruitzuurpeeling geeft je huid een echte opfrisser. De huid verliest een aantal dode huidcellen, waardoor je huid een gladdere uitstraling krijgt. Werkstoffen worden beter opgenomen en de  celvernieuwing wordt gestimuleerd. Bij deze behandeling worden de natuurzuivere producten van Marlyse Blue gebruikt. Een serie behandelingen is aan te raden voor de behandeling van onder andere pigmentvlekjes, tekenen van huidveroudering of een doffe, sterk verhoornde huid. De werking van de peeling is opbouwend, waardoor steeds betere resultaten behaald kunnen worden.  


Omdat de huid na de AHA-peeling veel gevoeliger is voor UV-stralen, is de peeling alleen te boeken van half oktober tot eind maart. De behandeling bestaat uit:

- intake

- reinigingsmassage

- pre peel treatment

- fruitzuurpeeling

- post peel neutralizer

- huidverbeterende ampul afgestemd op jouw huidconditie

- kalmerende aloë vera gel

- hoofdhuidmassage

- masker

- korte massage van hals, nek, decolleté en schouders

- verzorgende crème en zonbescherming (overdag)

De peeling is niet voor iedereen geschikt en er zijn een paar zaken die belangrijk zijn om vooraf te weten. Check hiervoor het document 'goed om vooraf te weten'. 


Smooth - acnebehandeling (75 minuten, € 64,00, vervolgbehandeling 60 minuten, € 54,00)

Acne is een vervelende huidaandoening. Gelukkig is de kans groot dat je acne met reinigende gezichtsbehandelingen en thuisverzorging onder controle kunt krijgen. Tijdens de eerste behandeling vindt een intakegesprek plaats en krijg je advies wat je zelf kunt doen. Of juist beter kunt laten. Bij de behandeling ligt de focus op het reinigen van de onzuiverheden (comedonen en/of pustels), maar er wordt ook voor een stukje ontspanning gezorgd. Welke behandeling het beste bij je past, is afhankelijk van je huidconditie, eventuele medicijnen en het jaargetijde. Bij de behandeling worden producten gebruikt van Marlyse Blue. Deze bevatten salicylzuur: een ingrediënt dat de poriën van binnenuit reinigt, zonder dat de huid uitdroogt.


De eerste behandeling bestaat uit:

- intake en advies

- reiniging

- peeling, lijnzaadpakking of fruitzuurpeeling (meerprijs fruitzuurpeeling € 7,50)

- hoofdhuidmassage

- reinigen comedonen en/of pustels (20 minuten)

- mask detox clay of fruitzuurpeeling in combinatie met kalmerende aloë (meerprijs fruitzuurpeeling € 7,50)

- afsluitende verzorging


Vervolgbehandelingen kunnen in overleg ingekort worden.