Momentje voor jezelf
Puur genieten, van behandeling én resultaat

3. Heb je wimpers die recht vooruit staan? Dan is een wimperlift een uitkomst. Met een wimperlift geef je je eigen wimpers een natuurlijke lift. Hierdoor lijken je ogen groter en krijgt je gezicht meer expressie. De lift is ook heel geschikt voor korte wimperhaartjes.

4. Kunnen je wimpers en/of wenkbrauwen wat meer kleur gebruiken? Overweeg dan eens om ze te laten verven. Dat is helemaal fijn als je tijdens je vakantie veel in het water ligt. Ook met make-up bereik je mooie resultaten. Mascara, wenkbrauwpotlood, wenkbrauwgel, wenkbrauwpoeder: ik heb verschillende kleuren in huis.


5. Donkere kringen onder je ogen? De dark circle concealer van Couleur Caramel is niet voor niets één van de bestverkochte producten bij Momentje voor jezelf: hiermee verdoezel je de donkere kringen, zonder dat je de concealer ziet zitten.


6. Loopt bij jou het oogpotlood altijd uit? Met vloeibare oogprimer zorg je dat je oogpotlood ’s middags nog op dezelfde plek is als waar je deze ’s ochtends aanbracht. Breng je ook oogschaduw aan? Ook hiervoor werkt de oogprimer perfect.


7. Highlighter! Ook een highlighter helpt bij een stralende oogopslag. Breng het aan net onder je wenkbrauwboog en in je binnenste ooghoek. Subtiel en effectief.


8. Zorg dat je wenkbrauwen mooi tot hun recht komen door haartjes erbuiten te (laten) epileren. Tips hiervoor vind je in mijn blog ‘de perfecte wenkbrauw’.


9. Last van wallen? Check eerst of het vocht- of vetwallen zijn. Als je liggend in de spiegel kijkt en de wallen blijven, dan zijn het vetwallen. Deze wallen kan je alleen cosmedisch laten behandelen. Vochtwallen zijn eenvoudiger te behandelen. Je kunt deze wallen verminderen met een oogmasker en/of crème die vochtafvoerend werkt. Ook zachte, vochtafvoerende bewegingen helpen.


10. En natuurlijk: zorg goed voor jezelf. Slaap, water, vitamines en heel veel zelfliefde! Hoe beter je jezelf voelt, hoe meer je van nature straalt 😉.


Inspiratie gekregen? Je kunt heel makkelijk online een boeking maken voor bijvoorbeeld het verven van je wimpers en wenkbrauwen of een wimperlift. Wil je advies of een product aanschaffen? Ik help je graag verder. Je kunt me bellen, appen, mailen en je bent van harte welkom om (op afspraak) langs te komen.