Momentje voor jezelf
Puur genieten, van behandeling én resultaat

MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics® Facial Treatments

Met plantaardige én etherische oliën, extracten, mineralen en algen kunnen we aan de slag met bijvoorbeeld het herstel van de balans van je huid, het aanvullen van de lipiden (vetten) voor de droge, geïrriteerde huid, het verminderen van couperose en het vervagen van pigmentvlekken en fijne lijntjes. 


Je hebt de keuze uit twee diepreinigende gezichtsbehandelingen met op de huid afgestemde aromatherapie, boordevol ontspanning:

  • MÅ Deepskin Treatment 60 minuten, € 67,50
  • MÅ Deepskin Treatment complete 85 minuten, € 92,50


Dit voorjaar kan je ook kiezen voor de lentebehandeling met de producten van MARIA ÅKERBERG: de Deepskin Organics Spring Boost Treatment. Een weldaad voor je huid en je geest. 


MÅ Deepskin Treatment 

Deze behandeling bestaat uit: ontvangst, geurritueel, reiniging, lotion, peeling, hoofdhuidmassage, milde fruitzuurpeeling, serum, massage met Royal Facial Oil, een heerlijke massagecrème en balsem, voedend masker, korte voet- of handmassage, dag- of nachtverzorging en afronding. 


MÅ Deepskin Treatment complete

Bij deze behandeling krijg je twee extra maskers en een heerlijke armmassage voor een nog intenser resultaat. De behandeling bestaat uit: ontvangst, geurritueel, reiniging, lotion, peeling, reinigend of hydraterend masker, hoofdhuidmassage, milde fruitzuurpeeling, serum, massage met Royal Facial Oil, een heerlijke massagecrème en balsem, voedend masker, Peel Off of kleimasker, arm- en handmassage, dag- of nachtverzorging en afronding.


Heb je een gevoelige huid? Kies dan voor de 60 minuten-behandeling. Ik pas de behandeling op zo'n manier aan dat jouw huid heel zacht gevoed en gekalmeerd wordt. 

Extra's
Bij de behandelingen ligt de focus op de huid. Wil je ook dat je wenkbrauwen worden geëpileerd, je bovenlip wordt gewaxd of onzuiverheden worden verwijderd? Je kunt ze  als extra optie toevoegen aan de behandeling. Kom je voor de eerste keer? Boek dan ook de gratis huidanalyse. 


Voor een intenser resultaat kan je ook kiezen voor een bindweefselmassage bij de MÅ behandeling. Dan duurt de behandeling 10 minuten langer en kost deze € 17,50 extra.