Momentje voor jezelf
Puur genieten, van behandeling én resultaat

Zomerdroom

Zomerdagen vol activiteiten zijn niet altijd een feestje voor je voeten. Ik verzorg ze graag met de aromatherapieproducten van MARIA ÅKERBERG. Hoe fijn zullen ze voelen na een verfrissend voetenbad, een dubbelwerkende scrub, een heerlijke voetmassage en afrondende voetverzorging?


Na het voetenbad en de voetscrub volgt een weldadige gezichtsbehandeling. Ik begin met een zachte reinigingsmassage, hierna volgt een milde papayapeeling met een hydraterend masker. Ik masseer ondertussen zachtjes je hoofdhuid, zodat je weer verder weg kunt dromen.


Vervolgens breng ik serum, gezichtsolie, massagecrème en balsem aan, voor een overheerlijke gezichtsmassage. Nu is je huid klaar om werkstoffen uit een huidverbeterend masker op te nemen. Terwijl dit intrekt, ga ik je voeten één voor één masseren en breng ik o.a. een kalmerende voetcrème aan. Zo kan jij verfrist, opgeladen en met een stralende huid genieten van de zomer.


“Ik voelde me totaal ontspannen, m’n hoofd was helemaal leeg en m’n voeten waren na afloop helemaal fris en zacht. Wat een lekkere beleving, dit wil ik na m’n vakantie nog een keer!”


Bij de gezichtsbehandeling pas ik de producten aan op de behoeftes van jouw huid. Deze behandeling is daarom geschikt voor ieder huidtype, ook de heel gevoelige huid.


Deze behandeling is gericht op het verbeteren van je huidconditie en ontspanning. Wil je bijvoorbeeld ook dat je wenkbrauwen worden geëpileerd of onzuiverheden worden verwijderd? Voeg dit dan als extra optie toe bij de boeking. 


Kom je voor het eerst? Boek er dan (ook) de gratis huidanalyse bij.


Maak een afspraak